Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ληστές έδεσαν στη Δομοκό ηλικιωμένο ζευγάρι


Ενα ακόμη κρούσμα βαριάς εγκληματικότητας. Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες.
Σοκ στο Δομοκό: Ληστές έδεσαν και κλείδωσαν ηλικιωμένο ζευγάρι
Πλήρως ...εξοπλισμένοι και με ιδιαίτερη σκληρότητα τέσσερις ληστές -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων στη Φιλιαδώνα Δομοκού και σκόρπισαν τον τρόμο.
Το εφιαλτικό συμβάν εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 5 παρά τέταρτο το πρωί. Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι όπου διαμένει ένας 69χρονος Ελληνας με τη σύζυγό του, 60 χρονών. Φορούσαν κουκούλες και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο του ζεύγους ήταν ανασφάλιστο.
Με την απειλή όπλου και ξιφολόγχης ακινητοποίησαν τους ηλικιωμένους. Εδεσαν τον 69χρονο και κλείδωσαν σε άλλο δωμάτιο την 60χρονη, ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να κλέψουν. Αφαίρεσαν 400 ευρώ σε χρήματα, ένα αντρικό ρολόι, δύο laptop, δύο κινητά τηλέφωνα και χρυσαφικά απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας.
Στη συνέχεια πήραν και το Ι.Χ. του ιδιοκτήτη, το οποίο περιείχε 800 ευρώ και μαζί με το συνεργό τους, που φυλούσε τσίλιες, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 69χρονος κατάφερε μετά από λίγη ώρα να λυθεί και να ενημερώσει την Αστυνομία. Μέσα στο σπίτι ήταν και τα δύο ανήλικα εγγόνια του ζεύγους, τα οποία κοιμόντουσαν και ευτυχώς δεν αντελήφθηκαν το περιστατικό.
Ισχυρές δυνάμεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σαρώνουν την περιοχή με την ελπίδα να εντοπιστούν οι δράστες.
πηγή. http://www.egnomi.gr/